Esküvőszervező képzés Pécs 2011 ősz

Enchantée Bt.
Esküvőszervező képzés Pécs 2011 ősz


Kapcsolattartó: Kozarics ViktorTelefon30/330-47-85E-mail címeskuvoszervezosuli(at)enchantee.hu

 
Képzés adatai:
képzés helye:Baranya megye - Pécs
Képzés kezdete:2012/2012 I. félév
Képzés időtartama:4
Jelentkezési határidő:2011.11.05. 08:00
Képzés szintje:alapfokú
Finanszírozási forma:önköltséges
Tagozat és a képzés árai (Ft):távoktatás (távoktatás 60.000 Ft+Áfa)
A telefonban, vagy e-mailben hivatkozzon a Menőképzés.hu-ra!
A kapcsolattartó e-mail címében az (at) jel a @ jelet helyettesíti.
 
A képzés általános követelményei:
Alap képzéshez nem kötött, minimum korhatár 14 év, javasolt 17-18 éves kor betöltése utáni jelentkezés.
 
A képzés érettségi követelményei:
Érettségi vizsgához nem kötött, így középiskolások is elvégezhetik.
 
A képzés általános leírása:
ESKÜVŐSZERVEZŐ KÉPZÉS 2011-2012 tanévekben!Kinyitunk számodra egy világot, de a kezedbe nem tudjuk adni a vállalkozást, "csak" EGY NAGY LEHETŐSÉGET, a többi rajtad múlik!KIKNEK SZÓL AZ ENCHANTÉE ÁLTAL SZERVEZETT ESKÜVŐSZERVEZŐ TANFOLYAM?Az esküvőszervező tanfolyam a leendő esküvőszervezőknek szól, valamint átképzést, adhat rokon szakmákban dolgozóknak, esküvői szolgáltatóknak, továbbképzést adhat rendezvényszervezőknek, akik nem járatosak az esküvők terén.MIÉRT PONT MINKET VÁLASSZ?

A tanfolyamok legnagyobb részét Budapesten tartják, vagy Budapesti cégek tartják, akiknek szinte semmilyen ismeretük nincs a vidéki- helyi rendszerek működéséről, egy helyben működő, nagy múltú céggel szemben! Baranya, Somogy és Tolna megyében számunkra is rengeteg időbe telt megtanulni a helyi szokásokat, megismerni a partnereket! Cégünk a tanfolyamokat nem kezdőként tartja, mert több mint 8 éve tevékenykedünk ebben a szakmában! Mi szolgáltatunk is az esküvőszervezésen túl, tehát az alvállalkozói szakmákat nem csak ismerjük, hanem végezzük is!MEGISMERHETEM A TANFOLYAM ELŐADÓIT SZEMÉLYESEN IS A JELENTKEZÉS ELŐTT?

Természetesen! Irodánk nyitva áll minden érdeklődő előtt! Keress minket bátran, de kérlek időpontot egyeztess, mert elfoglaltak vagyunk!KIK TARTJÁK AZ ÓRÁKAT?

Több éves tapasztalattal rendelkező esküvőszervezők- dekoratőrök, virágkötő, menyasszonyi, alkalmi ruhaszalon vezető, stylist - divattervező...MIRŐL FOGUNK TANULNI?

Esküvőszervezésről, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról, melynek tárháta mára szinte végtelen! Összetett SZAKMA, itt mindenhez kell érteni, és mindent kell ismerni is! Mindenről nem tudunk beszélni, mert akkor 1 éves intenzív tanfolyamot kéne tartanunk, de az órai jegyzetek, a tanfolyam oktatóanyaga magában ad egy megfelelő alapot, mely segít az elméleti, "leírható" részeket megtanulni.

A gyakorlaton lesz a hangsúly! Bemutatjuk, szemléltetjük élőben, és képanyagok segítségével is az esküvőszervező munkáját. Szemléltetünk a munkáink során felmerült helyzetekből, és megoldásokból! Tanulunk menyasszony- pszichológiáról, és egy vállalkozás alapjairól is!VIZSGÁZNOM KELL?

Természetesen! Célunk az, hogy oklevelet olyanok kapjanak akik tanultak is valamit! A sikeres vizsgát tevők oklevelet kapnak! A vizsga az előadásokon kívül, néhány héttel később kerül megtartásra!VAN E KÖTELEZŐ ELŐKÉPZETTSÉG?

Nem, nincs előképzettséghez kötve, de javasolt legalább 16 éves kor betöltése után jelentkezni!MILYEN VÉGZETTSÉGET KAPOK?

Az esküvőszervezés még nem OKJ vizsgához kötött szakma, így cégünk által kibocsájtott oklevelet ad!MIRE JÓ AZ OKLEVÉL?

Ugyanarra, mint egy diploma, vagy egy érettségi bizonyítvány! Maga a papír semmire sem, de a megszerzett tudásanyag, a rendszer, a kapcsolatok, a jegyzetek viszont sok mindenre.MIKOR JELENTKEZZEK?

Mielőbb! A csoportlétszámot 2*20 főre korlátoztuk! Két csoportot csak megfelelő jelentkező esetén indítunk, vasárnapi napokon.HÁNY ALKALOMMAL LEHET HIÁNYOZNI?

A vizsga nem kötött megjelenés számhoz, de javasolt minden órán részt venni! Az előadás sorozat végén e-mailben rövid jegyzetet küldünk az előadásokon elhangzottak szerint!MIKOR, ÉS MILYEN RÉSZLETEKBEN KELL FIZETNEM?

Jelentkezéskor készpénzben irodánkban, vagy átutalással 10.000 Ft-ot, az első alkalommal a fennmaradó összeg felét, a harmadik alkalommal pedig legkésőbb a teljes összeget. Az első alkalommal nem húzzuk senki drága idejét, így az órák előtt, illetve szünetben van a befizetésre lehetőség, tájékozató anyagokat, és minden fontos információt már előre elküldünk e-mailben!Időpontok, árak:A tanfolyam 4alkalmat foglal magában, alkalmanként 8 óra. 8.00-12.00, ebédszünet 12:00 - 12:30 között, valamint rövid szünetek!


1. 2011.november 5-6 (szombat-vasárnap), illetve november 19-20 (szombat-vasárnap). Még korlátozott számban jelentkezést elfogadunk! Jelentkezési határidő: 2011. október 15.

A vizsga tervezett időpontja: 2011. december 1-2-3 későbbi egyeztetés alapján, vagy egyéni vizsgarendben!

A változás jogát fenntartjuk!

2. 2012. március 10.-11. és máricus 24.-25.

A vizsga tervezett időpontja: 2012. április 13.-14. későbbi egyeztetés alapján, vagy egyéni vizsgarendben! Jelentkezési határidő: 2012. február 15.

A TANFOLYAM HELYSZÍNE:

PÉCS (A pontos helyszínről a jelentkezőket kiértesítjük levélben- könnyen megközelíthető!!!)

A TANFOLYAM DÍJA:

60.000 Ft+Áfa, mely tartalmazza a jegyzeteket, órai anyagokat, és a vizsga díját is!

árható további tanfolyami helyszínek: Kaposvár, Szeged, Győr, Veszprém, Budapest helyszíneken is! A végleges helyszínek tanfolyami időpontjai hamarosan megtalálhatók itt! Addig is várjuk érdeklődését!ARAKÉPZŐAz esküvő útvesztőiben már nem csoda, ha nehéz az azt szervező menyasszonyoknak és segítőinek célba érni! Ebben segíthet az esküvőszervező-ARAKÉPZŐ tanfolyam, az esküvőjét megszervezni készülő menyasszonyoknak! Természetesen a képzés nemcsak alapos ismereteket, ötleteket, tanácsot és tapasztalatokra épülő hasznos segítséget adhat, hanem akár egy új szakmát is...Az 5 hétvégét magában foglaló tanfolyam segít időben felkészülni a NAGY NAPRA! Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérjük olvasd el az esküvőszervező tanfolyam hasábjait is, és a lent található jelentkezési lapot kitöltve jelentkezz Te is mihamarabb!MI VAN HA NEM ÉREK RÁ A TANFOLYAMI IDŐPONTOKON, VAGY ÖNÁLLÓ ÓRÁKAT SZERETNÉK, ESETLEG LEMARADTAM AZ IDŐPONTOKRÓL?Az ARAKÉPZÉS kérhető nem csak csoportos, hanem akár egyéni előadásokkal/beszélgetésekkel is! A csak és kizárólag ARAKÉPZÉS egyénileg kérhető, költsége is még kedvezőbb, a komplex képzésénél, időtartama pedig 2-3 alkalom. A csak araképzőre jelentkezőknek az esküvőszervezése alatt, további kedvezményeket biztosítunk saját szolgáltatásaink megrendelése esetén, így akár a tanfolyam díjának teljes árát kedvezményként beszámítjuk! Ez esetben kérlek keress minket a részletek pontosítása végett!

 
A képzéshez kapcsolódó dokumentumok:
http://www.kereskedelmikepzes.hu/upload_files/20101024084724_jelentkezesilap.pdf
 
A képzéshez, intézményhez kapcsolódó linkek:
http://www.eskuvoszervezosuli.mlap.hu
http://www.enchantee.hu
http://www.enchantee.hu/eskuvoszervezo_tanfolyam_arakepzo.html
 

A képzés az alábbi linken érhető el:
http://www.kereskedelmikepzes.hu/?id=kepzes&art_id=656